Партньори

V-ZAM, Кол Център, Информационно бюро

V-ZAM

V-ZAM е модерна платформа B2B (бизнес-към-бизнес), която улеснява електронната търговия между дистрибутора и неговите бизнес партньори. Това е не само инструмент за извършване на покупки, но и източник на търговска и бизнес информация. Основната част на V-ZAM е продуктов каталог, който включва ценова информация, описания и технически подробности, както и информация за наличността на всеки конкретен продукт. Системата позволява да се управлява процесът на продажба, включва модул за договаряне на цените, история на поръчките, финансови данни (вкл. История на плащанията и изтегляне на дублирани фактури в PDF формат). V-ZAM също така дава възможност за създаване на RMA известия, управление на оферти, насочени към краен клиент и независимо администриране на профили за достъп.

Кол център

Центърът за обаждания, ви позволява да се консултирате с технически специалист на Веракомп ЕООД преди покупката да бъде извършена в хода на подготовката на проекта.

Информационен център

Системата за техническа помощ в Интернет – Helpdesk, която предлага техническа помощ за вече закупени от Веракомп ЕООД продукти.