Начало

Ние сме дистрибутор на IT решения с добавена стойност


За Exclusive Networks

Exclusive Networks е глобалният дистрибутор за киберсигурност и облачни решения – определящите и взаимозависими технологии от дигиталната ера. Неговите възможности са подкрепени от най-добрите доставчици в бранша, несравними умения и множество убедителни услуги от техническа поддръжка преди и след продажба до лизинг, обучение, професионални услуги и управление на глобални проекти. С 50+ офиса на пет континента и присъствие в над 100 държави, Exclusive Networks има уникален модел на „местна продажба, глобален мащаб“, създаващ стойност и даващ възможност на партньорите да постигнат глобален обхват, като същевременно предоставят стойността на местния специализиран дистрибутор.

Повече на www.exclusive-networks.com.

Veracomp (Exclusive Networks CEE) предлага богато портфолио от решения: мрежи, управление на IT инфраструктура, IТ сигурност, телекомуникационна инфраструктура, съхранение и сървъри, аудиовизуални и цифрови системи за сигнализация, системи за управление на документи, както и продукти за домашни потребители / SOHO , индустриални решения и IoT.

Veracomp е един от най-големите IT дистрибутори в Полша. Основана през 1991 г., Veracomp се превръща в група от IT компании с международен обхват.

Veracomp работи в 19 страни от Централна и Източна Европа: Полша, Чехия, Словакия, Унгария, Хърватия, Словения, Босна и Херцеговина, Сърбия, Черна гора, Албания, Косово, Македония, Литва, Латвия, Естония, Румъния, Българи, Унгария и Беларус.

Седалището на компанията се намира в гр. Краков, Полша.

 

НИЕ СМЕ СПРАВЕДЛИВ VAD ДИСТРИБУТОР НА ИТ РЕШЕНИЯ

Ние сме справедлив VAD дистрибутор на ИТ продукти. Нашата цел е да предоставим функционални и сигурни ИТ решения.

Ние имаме силни дистрибуторски ИТ корени. Повече от 20 години те се разрастват в целия регион на Централна и Източна Европа, образувайки групата Veracomp.

Договорът за продажба на Veracomp беше подписан през септември и приключването на сделката беше предмет на няколко условия, включително одобрението на Европейската комисия. С придобиването, което вече е в сила, Exclusive Networks разшири глобалното си присъствие, брой служители и оперативни приходи, без да намаля стойността, доставена на клиенти и партньори както на местно, така и на международно ниво.

Veracomp, основана в Полша през 1991 г., е дистрибутор на IKT решения на над 140 доставчици. През годините компанията е изградила взаимоотношения с няколко хиляди бизнес партньори, които ще се възползват от разширените възможности, предоставени от новата собственост на Exclusive Networks. Условията за сътрудничество с доставчици и интегратори няма да се променят. Бизнесът ще продължи да търгува под марката Veracomp, преди да се ребрандира към Exclusive Networks (CEE) в близко бъдеще.

Новият председател на управителния съвет на Veracomp, Мариуш Кочански, ще стане генерален мениджър на новия регион Exclusive Networks CEE, докладвайки на Жерард Алисън, SVP EMEA

veracomp vyrobcovia

КАК МОЖЕМ ДА ВИ ПОМОГНЕМ?

Ние не сме просто обикновен дистрибутор, ние сме дистрибутор с добавена стойност. Какво означава това на практика? Ние сме гладни за информация, обичаме да учим нови неща и да се усъвършенстваме във всичко, което правим. И благодарение на това можем да помогнем и на вас. Готови сме да ви предложим бизнес и технически опит и да ви помогнем да успеете.

СЕМИНАРИ, КОНФЕРЕНЦИИ, УЕБИНАРИ, ОБУЧЕНИЯ ...

Ние помагаме на нашите партньори и клиенти да учат и да вървят напред.

Създаваме уебинари, събития и обучения за партньори и енжинери, с което се страем да ви бъдем максимално полезни. Следете нашите раздели Новии и Календар за текущи събития.

Техническа поддръжка

Веракомп ЕООД гарантира техническа поддръжка на своите IT дистрибутори преди и след закупуването на продуктите. Нашите консултанти ще Ви осигурят техническа поддръжка на всеки етап от своята дейност: изграждане, изпълнение и обслужване на проекти.

Техническата поддръжка включва:

  • консултиране с наш специалист по имейл и телефон
  • представяне в офиса на клиента
  • тестинг период  за хардуер

Професионални услуги

Това е допълнителна техническа поддръжка за системните интегратори. Веракомп ЕООД я предлага на бизнес партньорите, които искат да разширят своята област на дейност, да придобият нови компетенции и  да посрещнат нуждите на съществуващите клиенти по един по-сложен начин или да разширят броя на клиентите си. Нашето портфолио от професионални услуги включва широка гама от технологии и решения.

Всички професионални услуги се предоставят от екипа от инженери, които имат опит в проектирането и внедряването на съвременни ИТ решения. Целият процес на предоставяне на услуги се контролира от сертифицирани ръководители на проекти в съответствие с международните стандарти.

-Кога можете да се възползвате от професионалните услуги на Веракомп ЕООД?

По време на изпълнението на проекти, базирани на нова технология, или такива, които са неизвестни за партньора.

При самостоятелни еднократни покупки и проекти – когато системен интегратор не е специализиран в дадена технология и не го има в редовната си оферта, но планира да извърши конкретен проект за клиент.

Когато имате нужда от независим източник за предоставянето на услугата, например в случай на одити и секюрити тестове.

Контакти

Веракомп ЕООД (България)

+359 887 433 354

office@veracomp.bg

X